miércoles, 17 de noviembre de 2010

"hi ha molts catalans que són d'UPyD i encara no ho saben"

GIRONA- LAURA FANALS - Diari de Girona

La líder d'Unión, Progreso y Democracia (UPyD), Rosa Díez, va ser ahir a Girona, on va repartir el diari de la seva formació i diversos fulletons entre els vianants, acompanyada del cap de llista per Barcelona, Antonio Robles, i el de Girona, Cesáreo Herrera.
Díez va assegurar que "hi ha molts catalans que són d'UPyD i encara no ho saben", però va considerar que, si es donen a conèixer entre la població, es convertiran en la gran sorpresa de les eleccions. I és que es va presentar com "la veu" de "tots els ciutadans estupefactes que veuen que els polítics estan fent les coses sense escoltar-los". En aquest sentit, va indicar que les qüestions que s'han debatut durant els darrers quatre anys al Parlament, com per exemple la prohibició de les corrides de toros, la identitat o la llengua, no són les que realment interessen a la ciutadania, que està més preocupada per temes com l'educació o la projecció econòmica.
Igualment, Díez va assegurar que l'educació "és l'element més integrador que existeix", però va lamentar que, fins que no passi a ser una competència de l'Estat, Catalunya "seguirà perdent competitivitat" en aquest àmbit. Preguntada per les propostes gironines, va assegurar que, fins que no hi hagi garantits els drets bàsics, com "una justícia independent i un sistema electoral just", la resta de qüestions són secundàries.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/13/rosa-diez-reparteix-fulletons-girona/445346.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario